Карбовски се изгаври с Николета?

Защо водещият на „Отечествен фронт" по Нова тв Мартин Карбовски вкара Николета в затвора на 16 юни, така и не разбрах. Била част от специалния му проект „По-специални" в затвора.
Промотираното седмица преди това предаване на откровения до цинизъм водещ ме заинтригува - „Николета влиза в Сливенския затвор". Дотук за футболната съпруга нещо стойностно да е направила нито съм чула, нито пък чела - фотомоделки като нея с лопата да ги ринеш. Мачкала е (съвсем официално!) чаршафите на няколко родни плейбоя, а сега отделя от времето си не за новородената Никол, а да виси във фейса в словесна престрелка със съперницата си Алисия.
Все пак темата за затвора си е доста сериозна, затова и си помислих, че плеймейтката най-после ще покаже недемонстриран досега интелект или талант. Да, ама не...
Останах изключително разочарована от видяното и чутото. Най-лошото е, че не разбрах какво целеше Мартин с вкарването на Николета в затвора? И защо пък трябваше да избере Ванко 1 да й бъде партньор? (Може би защото е бивш затворник!) Ами той по интелигентност и дар слово е няколко класи над НиЛо, и това видяха и чуха всички зрители. Добре, че беше той, та разговорът беше малко по-смислен. Защото от Николета, освен „как се казваш, откъде си, за какво лежиш в затвора и на колко години си осъдена?", други „фундаментални" въпроси не чухме. Разговорът основно се водеше от бившия рапър и от Карбовски.
Николета беше само за фон
Впрочем и да понечваше нещо да каже, трудно го довършваше. Красавицата най-вече държеше да разбере липсва ли им на затворничките сексът и как го правят. Ами то водещият си го каза по-късно: „На Николета й върви разговорът за секс!" Дали има бой в затвора?, интересуваше се моделката и всички - и вън, и вътре в затвора, разбраха, че само тези две теми я вълнуват.
Много й харесвало в затвора, защото тя си го представяла доста по-страшно. Сякаш имаше за цел да рекламира женския затвор, а не да покаже живота на тези, които дишат въздух, опакован в решетки! Или пък тя трябваше да разкаже на лишените от свобода за живота зад решетките! Честно казано, не разбрах. Но и тя не го направи. А пък затворничките не знаеха какво да я питат, освен силиконов ли е бюстът й и колко струва анцугът й. „Тук не сме дошли да говорим за цени", спаси Ванко 1 партньорката си от неловката ситуация.
Тъй като в компанията на Николета имаше осъдени за убийство - от страх ли, от какво ли - тя си сложи качулката на анцуга върху главата и така стоя до края на разговора. А когато тези, които бяха отнели човешки живот, казаха, че нямат угризения за извършеното, Ники през смях ги поздрави: „Браво!!!". Прозвуча ми жестоко! Дори поощрително! Не, не знам как да коментирам тази недомислена (дано да е така!) фраза на моделката.
А когато една от осъдените запя, Ники я похвали: „Ти си направо готова певица, пееш много по-добре от някои, които претендират, че са певици". Николета (пак!) не пропусна да покаже къде я стяга чепикът.
Елементарно, Ники, никой не се сети кого имаш предвид!
В края на посещението си тя толкова много хареса килията на една непълнолетна крадла, че възторжено възкликна. „Даже и аз бих поживяла тук, сериозно говоря! Я, виж, има и шкафче и колко хубаво си подредила дрешките си", обърна се към затворничката футболната съпруга на изпроводяк. Не пропусна да посети и стаята за свиждане, като, сядайки на леглото, свенливо предположи: „Сигурно тук правят секс!".
Следваща седмица Мартин ще я вкара при мъжете в Пловдивския затвор. От промоцията на предаването чух изключително смислен въпрос към Николета от осъден алкохолик:
„Какво те доведе до мисълта да тръгнеш по затворите?
Какво търсиш да научиш тука по затворите. Какво точно ти е интересно от живота в затворите?" Цитирам дословно отговора на моделката (колкото и да не искам да показвам примитизма й на изказ): „Беше ми интересно, че представите ми, наистина само по филмите съм гледала и ми беше много интересно дали по същия начин, ето сега научих нещо ново, че тук не е както например по филмите. Аз си представях много по-голяма мизерия." От елементарно по-елементарно! „Какво ще кажете, ако за една седмица я оставим вътре в затвора? За какво ви е Николета?", провокира осъдените Ванко 1. „За какво може, ние сме затворници - за секс!", безпощадно откровен беше млад пандизчия. Ами тя горката за друго не става (поне досега не е доказала!).
Разбра ли водещият как се изгаври (съзнателно или не) с Николета и защо пое риска да я покаже на живо?
Не знае ли, че тя е само ФОТОмодел.
Минава през ФОТОшопа, и става за гледане. И колкото и да я подпираха и Карбовски, и Ванко 1 при разговорите, посредствеността й лъсна. Виж, с думите на Мартин, че влизането на Ники в затвора е добро начало за порнофилм, съм напълно съгласна. Може и да се получи, и то с доста добро качество.
Питам се и нещо друго: Защо Николета и Валери са толкова любима тема за Карбовски, защото те не за пръв път присъстват в неговите предавания - не сте забравили, че ги включи миналата година онлайн от любовното им ложе в Италия, та да чуе цяла България за любовта им.
Карбовски, или си пиар под прикритие на тези двамата, или наистина искаш да извадиш на показ посредствени личности! НиЛо направо скопи идеята ти (ако е имало изобщо такава!) за предаването. Не ми се мисли за част 2 - „Николета влиза в Пловдивския затвор". Подозирам, че тогава гаврата ще бъде още по-жестока. Затова отсега смятам да не седна пред телевизора, а да оползотворя времето си за нещо по-стойностно.
И ще завърша отново с въпроса: Защо Карбовски избра точно Николета за специалния си проект? За да стигне дъното ли? А тя пък с нищо не защити „звездния" си имидж.
Автор: Кичка ТРЕНДАФИЛОВА
Източник: в. "Акцент"
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.