Божидар Димитров "откри" русалка славянка

Гавра с Божидар Димитров:

 Божидар Димитров. 

Тази "новина" взриви интернет простарнството. Зевзеци коментират, че след вампирите е време Димитров да се захване и с русалките, пише Новинар.
Снимката се появи за първи път на Стената на журналиста Петър Генчев във Фейсбук, но минути след това е споделена от десетки други потребители, впечатлени от внушителния ръст на някогашната жена-риба.
 Кадърът вероятно е отговор на открития скелет на вампир в навечерието на летния сезон, който буквално взриви чуждата преса и записванията за летни почивки в Созопол.
Директорът на НИМ не закъсня да си каже мнението и да коментира снимката.
“Само снимал ли съм се с русалката? Какво правя с нея?”, попитал закачливо професор Божидар Димитров като стар ценител на женската красота.
Според професора “русалките са наши славянски момичета”. Жени с опашка на риба стават душите на удавени девойки или убити и хвърлени в реките.
"Русалките остават завинаги млади и красиви с разпуснати зелени коси. Стоят си кротко по бреговете на реки и езера. Ако ги нервираш обаче, започват да си късат косите и предизвикват наводнения", заяви Димитров.
Редактор: Яна Баярова/novinar ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.