Евтино оливане до припадък! Жени се разцепват от къркане на морето!


Новата оферта в родните ни курорти е да платиш 20 лева и да се наквасиш до безпаметност.

 
Ето защо сме атракция само за дирещите алкохолен туризъм!
Това лято в курортите ни окончателно разбиват с оферти за евтино оливане.
Нощните заведения предлагат срещу 20 лева яко пиене на корем, докато можеш да държиш, естествено. Като се има предвид колко са тези, които могат да си мерят чашките, си представяме в каква свинщина ще се превърне черноморието ни през активния сезон.
Такова е и мнението на повечето потребители в мрежата. В интерес на обективността, те са разединени в реакциите си. Половината, сред които по-младите, се кефят на промоцията, а останалата част се питат „какво ли ще ни сипват за тая смешна сума”.
Можем само да подозираме наистина какво ще бъде качеството, особено като е известно, че складове във вътрешността на страната отдавна скалъпват галони с менте пиячка, за да я пратят директно в клубовете в комплексите.
20-те левчета всъщност били нещо като абонамент, пише „България Днес”. В много дискотеки в Слънчен бряг и Несебър вече има няколко случая, в които смелчаци са лапнали специалния талон и са се насвяткали до козирката, като се е налагало дори да бъдат изнасяни на ръце от охраната.
Достойна конкуренция в запоя са и чужди туристки, които даже задминавали силния пол в здравата надпревара по смученето на  колкото се може повече алкохол…Гледките са меко казано отвратителни, коментират станали свидетели на тях.
Само преди пет дни норвежки турист е погълнал смайващо количество от 14 големи водки, след което е паднал на пода. Приятели го изкарали навън и го прибрали, а той се събудил след 12 часа и попитал защо не е в бара, разказва още изданието.

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.