РЕЗИЛ! Депутати се ПРЕТРЕПАХА в парламента /ФОТО и видео/

Депутати от Украйна си размениха юмручни удари

Украинският парламент се превърна в същинско бойно поле. Депутати опозицията и от партията на президента Виктор Янукович си размениха юмручни удари, тъй като не успяха да решат спорните казуси по цивилизован начин.
Страстите се нажежиха заради законопроект, който разрешава руския език да стане официален в рускоговорящия район на страната. Това не се хареса на мнозина, което пък доведе до кърваво меле.
Народният представител Микола Петрук бе откаран по спешност в болница с наранявания по главата.Виктор Янукович обеща още по време на изборите, че ще направи руския език официален, но това му намерение срещна внушителен отпор от страна опозицията. Гражданите на Украйна, които са рускоговорящи, настояват руският език да стане официален. Те имат подкрепата и на Москва. Останалите пък искат присъединяване на страната към ЕС.
Всъщност това далеч не е първото меле в украинския парламент.
Нека припомним, че през 2010 година 6 депутати получиха наранявания след сблъсък и се наложи да бъдат приети в болница, пише “Блиц”.
Явно в родината на братята Кличко всичко се решава с юмручни удари, затова и те са толкова добри в бокса. Дали обаче това е най-подходящи начин за разрешаване на спорове в парламента – преценете сами!

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.