НОВО ШЕСТ ! 17 годишният Джунейт не бил убиецът,роднините му искат извинение от вътрешния министър

Роднини на убитите в Кърджали майка и син обвиниха министър Цветанов в манипулация

Автор:Валя Апостолова - кор. на БНР в Кърджали


Роднини на убитите в Кърджали майка и син обвиниха вътрешния министър Цветан Цветанов в манипулация на общественото мнение. Те не вярват, че 17-годишният им племенник Джунейт Шефкет е извършил двете убийства. Според тях, момчето е подложено на силен натиск и допуснаха, че самопризнанията му прикриват истинския извършител. Казаното от тях беше подкрепено от приятели, колеги и съседи на семейството. Близо 40 души се събраха на импровизирана пресконференция, за да оборят твърденията, че Джунейт не е получавал подаръци и е бил пренебрегван. "Как може да клеветят цялото семейство, да изкарат сестра ми звяр. Тя беше най-добрата майка, целият град ги познава", каза братът на убитата Невджин – Екрем Мустафа. Според тяхна първа братовчедка семейството е празнувало заедно Нова година и тогава 17-годишният Джунейт е получил най-хубавият подарък от всички деца там. "Аз бях с нея на Нова година, за тези прословути подаръци. Тук е жената, от която купихме скъп парфюм за него, от сорта на "Армани". Всичките му дрехи са маркови, може да видите в гардероба. Искахме да ходим за Нова година на ресторант заедно, но Джуни казал на майка си, че няма да празнува с приятели, а иска да бъде със семейството си. Заради него се отказахме и бяхме вкъщи. Аз бях там на Нова година и той получи най-хубавия подарък. Шокирана съм от казаното, че той единствен нямал подарък. Бяхме и в Одрин. Там майка му купи дрехи за 200-300 лв., а на малкия син само едни обувчици за 25 лв.", разказа Семра Сали. Близките не знаят къде е сега Джуни и никой не ги е търсел след убийствата. "Искаме подробна информация за детето, какво го е подбудило да направи това нещо, къде е бил предната вечер, къде са кръвните проби", каза братът Екрем Мустафа. Според роднините министър Цветанов трябва да се извини за изнесените в медиите твърдения, защото смятат, че те не са истина.

бнр / BgTimes.Net


Още вчера предупредих,че Цецо избързва с обявявяването на убиецът от Кърджали.
Малка бележка:Цецо е издънка,всичко,което каже е издънка,всичко,кото направи е издънка,по-голям неудачник едва ли България някога е имала за вътрешен министър ! Този човек разбива всякакава класация по тъпота и безумие. Такъв некадърник едва ли може да се намери,дори и с конкурс да го търсят. Какво ли още трябва да стане,какво ли още трябва да извърши Цецо,за да се разбере,че за чеп за зеле не става.
То не беше Горна Оряховица,Благоевград,Наглите,апартаментите,послушванията...и още,и още ! Моля ви се,викнете Гинес да го впишете за рекордьор по... ГЛУПОСТ !

Станал е вече за смях и на гаргите. BgTimes.Net ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.