СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря...

Разговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание, заявява във видеозапис, излъчен в „Шоуто на Слави" Росен Миленов.
Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР.

Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.

Той уточни, че напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.

Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.

Като юрист съм наясно, че мога да бъда подложен на натиск, заявява още Миленов.
Той казва обаче, че като дългогодишен служител е прилагал всички оперативни способи и средства и има причини да твърди, че разговорите, записани с гласа на Бойко Борисов и другите участници във властта не са манипулирани откъм съдържание.
Като юрист съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза, заяви Миленов.
News.bg смята, че всичко, което би внесло яснота по СРС скандалите трябва да бъде използвано. Призоваваме вас, читателите, да коментирате темата във форума на тази новина с позициите си по повдигнатите въпроси.

Rosen Milenov - 21.01.2011
Uploaded by timesbg. - News videos hot off the press.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.