Волен Сидеров: Лешоядите от ляво и дясно няма да имат храна

София. Нужна е нова икономическа философия. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров, предаде репортер на Агенция “Фокус”. От дясно и от ляво виждам едно пърхане. Пляскат с крила лешоядите и се готвят за плячка. Тези лешояди от ляво и дясно няма да имат храна, защото няма да има политически трупове. "Атака" е гарант, че това няма да се случи. Останалото зависи от ГЕРБ, който народът избра да управлява, каза Сидеров.
По думите му - премиерът трябва да се вслушва в исканията на хората, защото те гласуваха доверие на ГЕРБ и "Атака", защото те не са участвали в грабежа на България. Мнението на повечето хора е, че в България могат да се намерят пари за тези дейности, които трябва да се подсигурят, коментира той. Могат да се направят много неща, ако се преразгледа икономическата философия на България. Нужна е нова икономическа философия, заяви Сидеров.
Не може с ниски данъци и с ниска събираемост на данъците да се поддържат фондове. Необходимо е държавата да влезе в необходими сфери на икономиката и да печели от това, каза Сидеров. По думите му - страната ни би могла да печели от електроенергията. Според него 380 млн.лв. не е изплатило едно от електроразпределителните дружества на българската държава като дивиденти. Ако не си изпълняват задълженията, прекратяване на договора и вън, заяви той. Трябва да направим нещо радикално ново. Оставете "Атака". Имате подкрепата на всички български граждани. Имайте смелостта. Имайте куража. Зад вас е целият български народ, каза Сидеров на присъстващия в залата министър-председател.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
focus-news.net  ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.