Доган хвърля 150 хиляди турци, за да оцелее

 Сокола е в паника и се готви за окопна война
Автор: Милен Стрезов

Ахмед Доган е в паника, той трепери за собствения си живот и се готви за окопна война, това обяви в телевизионния таблоид „Горещо” бившата му дясна ръка Осман Октай.
Според него крепостта на лидера на ДПС не е Кърджали, а Североизточна България. Там 80 на сто от кметовете са хора на Сокола, негови са и ръководните кадри, които е издигал през последните осем години. Доган има ресурс да изправи страната на нокти, твърди Октай. Той може да вдигне за една нощ 150 хиляди турци и да ги струпа, където пожелае. Те дори няма да знаят за какво ги товарят в автобусите: дори ще им кажат, че отиват да бранят религията от възродителите, разкрива зловещият сценарий човекът, който много добре знае „кухнята” на ДПС.
И продължава: колко му е да има 20-30 нарочни провокатори, да бъдат счупени стотина глави, да се намеси полицията, да стане меле и…нататък е ясно. Шефовете на Нова телевизия се стреснаха от кървавите прогнози на Октай и  на няколко пъти пускаха надпис, че не се ангажират с неговото мнение и накрая дори  поканиха засегнатите да отговорят.
Доган току- така няма да се даде, той казва: цял живот съм работил за държавата и службите. Според Октай Сокола  е имал три възможности. Първата е сам да се оттегли и да замине някъде из чужбината да си гледа старините. Не я направил. Втората - да го елиминират чрез вътрешен преврат. Това не станало, макар че имало плах опит. И третата – тези, които го използваха във властта, да го разкарат. Те вече го похарчиха и Доган трепери, да не го сполети участта на Мехмед Емин, смята Октай. Двамата са се разделили през 2001 година. Тогава му казах: Ахмед, очаква те жестока участ –като остарееш няма да те поздравяват, а ще хвърлят камъни по теб. Доган замълча и само носът му се изпоти, а това е знак, че е нервен, разказва Осман Октай.
snews.bg
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.