Винетки в банкомата



Глобяват дистрибуторите, ако липсват стикери


Винетки ще се продават и през банкоматите.

Пътни стикери ще има не само на бензиностанциите и пощите, но и в хипермаркетите. Това съобщи строителният министър Росен Плевнелиев в интервю за "Стандарт". Сега талони за 2010 г. се продават само в пътните управления, а от 18 януари ще бъдат пуснати и в търговските обекти. След като мине първоначалната кампания, започваме разговори с всички картови оператори. Идеята е заедно с БОРИКА и банките да имаме общ софтуер, който да позволи продажбата на винетките през банкомати, обясниха от "ВИП Секюрити". Компанията в консорциум със СИБанк спечели конкурса за разпространение на стикерите. Продажбите ще се отчитат всеки ден в пътната агенция. Ще глобяваме дистрибуторите, ако липсват винетки, каза още министър Плевнелиев. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.