Честит 9 септември, другари?!

На 9 септември членове на ИБ на НС на БСП и народни представители от Коалиция за България ще вземат участие в събитията по случай 66-ата годишнина от 9 септември 1944 година.
От 20.00 часа в с. Бошуля (община Септември, област Пазарджик) Сергей Станишев ще присъства на отбелязването на годишнината на площада в селото, съобщава bsp.bg.
От 18.00 часа на Братската могила в Борисовата градина в София ще се проведе митинг-поклонение.
На събитието ще присъстват секретарят на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Антон Кутев, секретарят на ИБ на НС на БСП Деница Златева, членовете на ИБ на НС на БСП Георги Кадиев, Янаки Стоилов и Николай Малинов и председателят на БАС Чавдар Стоименов.
От 12.00 часа в хотел „Рила" в София секретарят на ИБ на НС на БСП и депутат от Коалиция за България Корнелия Нинова ще участва в среща на поколенията. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.