Полицията в Белгия издирва нападателите на българин !



Смлян българин вдигна на крак Белгия, търсят бандитите с видео !

2 април 2010

Брюксел,Белгия

Три месеца след инцидента полицията показва потресаващи кадри
Смазан от бой българин разбуни духовете сред белгийската общественост. Брюкселската полиция показа днес видеоматериал от издевателство над 22-годишен наш сънародник, извършено от трима бандити по време на новогодишните празници.

Българинът бил в Брюксел на студентски стаж. От видеото ясно се вижда как трима човека му нанасят жесток побой, след което го хвърлят върху релсите на метростанция "Пор дьо Намюр" от поне 5 метра височина. Момчето оцелява, благодарение на пътници, които чакат на перона. Двама от тях слизат при релсите и преместват безпомощното тяло, преди да бъде премазано от следващата мотриса.

Въпреки че от полицията съобщават, че имат информация за въпросната банда, която е извършила и други подобни престъпления, арестувани все още няма. Именно това е причината за публикуване на скандалните кадри, като надеждите са, че ще бъдат открити още очевидци, които да помогнат на разследването.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, РАЗПРОСТРАНЕНО ОТ ПОЛИЦИЯТА В БЕЛГИЯ:


......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.