USB флашчета с второ приложение

hicomm.bg

USB флашчета с второ приложение
Преносимите памети се предлагат в какви ли не външни форми - ключодържатели, фенерчета, дори обеци... Идеите, влагани в дизайна, вече не познават граници, за което свидетелства и поредното предложение. Това е флашче с облика на щипка за пране. Най-интересното е, че щипката не е декоративна, а може да се ползва като такава. Второ приложение би могло да бъде като средство за отбелязване на страници, ако се вярва на промоционалната картинка от създателите.

Флашчето-щипка, наречено в оригинал The Clothes Pin USB Drive, се предлага с различен капацитет: 2GB ($20), 4GB ($21) и 8GB ($34). Изработено е от истинско дърво. Размерите му са 83 x 20 x 19 mm. Поръчва се онлайн.

Друго нетипично предложение е флашчето-гребен. То не се нуждае от особени пояснения. Струва 36 щатски долара, има капацитет от 2GB и се предлага от Audio Cubes.


......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.