Димитър Бербатов стана баща на момиченце..


Капитанът на националния отбор по футбол на България Димитър Бербатов стана горд баща на момиченце рано тази сутрин, след като половинката му Елена Щилянова роди в столична клиника, съобщи Gong.bg.

Раждането е преминало без проблеми и 31-годишната майка и бебето се чувстват добре.

Новото попълнение в семейството на футболиста на “Манчестър Юнайтед” проплакало около 7,50 ч.

Хубавата Елена, както е известна в българските медии, е дъщеря на строителния предприемач Валентин Щилянов и е завършила УНСС с пълно отличие.

Запознава се с Бербатов в едно от любимите заведения на “трикольорите” край столичния хотел “Плиска” и връзката им бързо потръгва. Двамата са заедно от времето, когато капитанът на националите риташе за “Байер” (Леверкузен). Двойката претърпя и доста, след скандалните изявления на Даниела Арнаут, които дори предизвикаха временна раздяла.

Снощи таткото подари предварително на дъщеричката си хеттрик във вратата на Грузия за крайния ни успех със 6:2, но въпреки убедителната победа заяви, че не вижда светлина в тунела за състоянието на държавния тим.

“Днес другият отбор не игра нищо. Не трябва да се заблуждаваме. Продължаваме да си имаме проблеми. Не може за няколко месеца да се реши всичко. Трябва много време, а и проблемите не могат да се решат от един човек. Не може в един мач да вкараме шест гола и да решим всичко. Не виждам светлина в тунела, въпреки че винаги съм бил оптимист”, заяви Бербатов.



......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.