Не е виц! Цветанов спретна кросче с Веселин Маринов ..



Вицепремиерът Цветан Цветанов заяви пред журналисти в Благоевград, че рано в събота не е пропуснал възможността да направи сутрешния си крос заедно с певеца Веселин Маринов.


Певецът и вицепремиерът пристигнаха заедно за церемонията в Югозападния университет по случай дипломирането на поредния випуск на Правно-историческия факултет, съобщава БТА.

Това (сутрешният крос – б.р.) е важно всеки да го прави, добави Цветанов.
Човек трябва да се занимава по-често със спорт и туризъм, защото това е здраве, добави той.


По Алеята на здравето край река Благоевградска Бистрица жените от ГЕРБ в града бяха организирали акция, посветена на здравословния начин на живот.
Те измерваха кръвното налягане на всеки желаещ, раздаваха на гражданите моркови, ябълки и брошури със съвети за добро здраве.

Старая се в малкото свободно време, което имам, да спортувам. Смятам, че това е разковничето за здравословното състояние на всеки - спорт, туризъм - винаги и колкото имаш възможност, добави Цветанов.

Dnes.bg припомня, че групата във Фейсбук „Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее“ към момента има над 42 000 почитатели.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.