Журналист предоставя доказателства на гл. прокурор за убития от Първанов архар

Сигнал до Главния прокурор и до министъра на вътрешните работи срещу президента е изпратил журналистът Атанас Чобанов. В документа журналистът предоставя събрани от него доказателства по повод твърдението, че през 2008 година при посещение в Узбекистан президентът е убил архар - животно включено в Червената книга.

За предаването на БНТ-Пловдив "Местно време" Атанас Чобанов обясни, че сигналът е подаден по електронен път и с електронен подпис и сега очаква двете инситуции да проучат случая.

Помолен да коментира новината за внесения в прокуратурата сигнал, областният управител на Пловдив и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Иван Тотев заяви: "Всеки сигнал, постъпил по надлежния ред, ще бъде проучен. Още повече, че щом и МВР се занимава със случая, Главна прокуратура също - аз нямам съмнение, че сигналът ще бъде проучен, а дали ще излезе сигнал, който ще бъде достоверен - ще стане ясно след проверката". ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.