Побоища на ЦСКА - Мездра !За пореден път се разиграха грозни сцени по българските терени. Мачът между Локомотвив Мездра и ЦСКА беше прекратен в началото на второто полувреме, заради масови безредици.
Отборът на домакините поведе в резултата чрез Исмаил Иса. Юношата на Левски показа жест към феновете на ЦСКА и те реагираха бурно. Първо започнаха да хвърлят камъни по терена, а по-късно и нахлуха на игрището. Стигна се до там, че "червените" фенове нападнаха тези на Мездра.

След като полицията се намеси нещата се поуспокоиха и агитката е в сектора си. Играчите се скриха в съблекалните.
Очаква се ЦСКА да бъде наказан с отнемане на точки, лишаване от домакинство и парична глоба, но няма опасност да бъде изхвърлен от "А" група.
Играчи на ЦСКА, сред които Даниел Панку и Елиот Гранден са се крили 20 минути в съблекалнята на Локо Мездра. Според очевидци феновете на "армейците" са гонили своите играчи и в съблекалните.
Феновете на ЦСКА са хванали децата, които връщат топките и са взели от тях мобилни телефони и пари!
Очаквайте подробности в bsport.bg
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.