Делото на Симеон за двореца "Кричим" върви към приключване


В Окръжен съд - Пловдив, се проведе поредното съдебно заседание по гражданското дело, образувано по иска за собственост на Симеон Сакскобургготски и неговата сестра МарияІЛуиза Хробок срещу държавата, които претендират да са собственици двореца „Кричим".

Ищците са представлявани от адвокат Ели Христова, а ответната страна - от проф. Владимир Петров и юрисконсулти на МРРБ и Областната администрация - Пловдив.

На днешното съдебно заседание беше приета представената комплексна експертиза за оценка на незастроените земи и гори,  от  която е видна цената на иска за същите в размер на  1 159 640 лв.

Съдът определи окончателна цена на иска в размер на тази сума и остави исковата молба без движение до внасяне на държавна такса от страна на ищците в размер на 10 650 лв.

Очаква се след внасянето й делото да бъде насрочено и обявено за решаване, поясниха от Съдебната палата. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.