Времето на 22 март: Слънчево и топло !



И през следващото денонощие времето в страната ще се задържи топло. Постепенно през деня облачността ще се увеличава и вплътнява, но все още ще остава без валежи.
В предобедните часове вятърът в Дунавската равнина и по Черноморието временно ще се усили от запад, до умерен.

Минималните температури сутринта в повечето места ще са между 3 и 8 градуса, на места из Дунавската равнина и до 10 градуса, а максималните за деня между 18 и 23 градуса, в София 18 градуса.

Превалявания в страната ще започнат едва през нощта със започващо краткотрайно проникване от североизток.
Над планините ще бъде облачно, като след пладне облачният слой вече ще обхваща високите им части, където ще се появят мъгли. Възможно е само на отделни места да превали краткотраен дъжд.
Но през следващото денонощие ще превалява в повечето райони. Вятърът ще бъде от запад - северозапад, до силен по старопланинското било.
По Черноморието денят ще започне с разкъсана, предимно средна и висока облачност, по-късно ще се вплътнява. Вятърът ще бъде от запад - умерен. Дневните температури ще са високи, достигайки на места до 20 градуса.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.