Цветанов отговори на Алексей Петров, обясни подробно за апартаментите си

Министърът на вътрешните работи разясни пред журналисти имотното си състояние. По този начин Цветан Цветанов отговори на въпроса на Алексей Петров откъде идват апартаментите на вътрешния министър.Цветанов обясни, че единият е от родителите на жена му, другият, в който в момента живее със съпругата си, му е прехвърлен от родителите му, третият е къща в Надежда, а четвъртият е на кредит и в момента се строи.

Жилищата са декларирани в Сметната палата, каза Цветанов. Той допълни, че са предприети действия в правилната посока относно корумпираните служители на МВР.

Цветанов посочи, че другата седмица двама или трима служители вероятно ще бъдат освободени от длъжност. Вътрешна сигурност в момента работи по още няколко сигнала, каза вицепремиерът.

Всичко по проверката на Дамбовците е направено съгласно разпорежданията на прокуратурата, каза още Цветанов. Думите му бяха по повод твърденията, че не е имало съдебно разрешение за обиските, извършени в офисите на Пламен и Йордан Стоянови - Дамбовците, съобщава dnes.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.