Посинял наркоман на 24 години паникьоса варненци

Наркоман на 24 г. е бил намерен на стълбите на Централна поща вчера около 11 часа. Младежът е бил в безпомощно състояние, устните му били посинели, а пулсът - едва доловим, коментира шефът на ДКЦ „Св. Клементина" д-р Иван Иванов, чийто екип от неотложния кабинет се е ангажирал с прегледа на пациента.

Докато докторите са се опитвали да му помогнат, той на два пъти е изпадал в безсъзнание, заради което е повикана линейка на „Бърза помощ". Щом лекарите дошли, му провели експресна медикаментозна терапия за извеждане от състоянието и мъжът е откаран в районното полицейско управление, коментира шефът на „Бърза помощ" д-р Мая Рашева.

Няколко минути след настъпилата суматоха в неотложния кабинет обаче на вратата се появил друг млад варненец, видимо дрогиран. Той категорично отказал медицинска помощ. Докторите се съмняват, че двамата се познават.

Междувременно от токсикологията на Военноморска болница съобщиха, че в състояние на абстиненция лежат трима млади пациенти. Става въпрос за 24-годишна жена и 30-годишен мъж, зависими от хероина, както и една алкохоличка на 30 г., пише Народно Дело. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.