Задържаха Maргините за убийството на Боби Цанков

cross-bg.net



София /КРОСС/ Красимир и Николай Маринови - Маргините са арестувани във връзка с . Това съобщиха за Информационна агенция КРОСС източници от прокуратурата. Задържан е и Стефан Бонев- Сако.
Соченият за наркобос Сако, който беше обявен за наследник на издирвания Христофорос Аманатидис -Таки, е заплашвал Боби Цанков. Той беше задържан от полицията, но по-късно освободен срещу парична гаранция.
По-рано стана ясно, че братята Маргини за заподозрени като поръчители на убийството на Боби Цанков.
Работим по три версии за убийството на Боби Цанков, каза по-рано пред журналисти градският прокурор на София Николай Кокинов.  Според него не е имало данни Цанков или негови близки да са заплашвани преди убийството. Нападателите на Боби Цанков по информация на очевидци са били двама или трима, съобщи Кокинов. На мястото на убийството са намерени 15 гилзи от 9-милиметров пистолет. Според Кокинов става дума за класическа засада. Боби Цанков е застрелян в главата от упор.

Градският прокурор не коментира какво Цанков и двамата му спътници са правили в сградата на бул. „Ал. Стамболийски", където стана престрелката. Там има адвокатска кантора и най-вероятно става дума за частно посещение. По информация на Информационна агенция КРОСС адвокатът е Лъчезар Таков, който е адвокат и на Маргините. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.