Разпадна се групата на Яне Янев в парламента


Народният представител Марио Тагарински е напуснал Парламентарната група на РЗС. Това потвърди директорът на пресцентъра на парламента Христо Краевски.

Тагарински е депозирал заявлението до председателя на Народното събрание Цецка Цачева в деловодството на парламента в 15.40 ч, съобщи бтв.

Парламентарната група на политическа партия "Ред, законност и справедливост" е съставена от 10 народни представители. След напускането на Тагарински, тя остава с деветима депутати.

Според правилника за организацията и дейността на Народното събрание,  минималният брой депутати за образуване на парламентарна група е 10. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.