Маргините поръчали Боби Цанков

Колата на гардовете им била с лепенка “Полиция”


Двамата братя Красимир и Николай Маринови - Маргините са поръчали разстрела на скандалния радиоводещ Боби Цанков, който бе убит преди два дни в центъра на София. Това е основната версия, по която работи прокуратурата. До момента обвинение за това престъпление е повдигнато само на Големия Маргин, който беше арестуван в комплекс "Царско село". При задържането му ченгетата открили, че гардовете му се движели с луксозна лимузина с лепенка "Полиция". Късно вчера разследващите удължиха ареста на Красимир Маринов с още 48 часа. Утре се очаква прокуратурата да прецени дали ще поиска и постоянното му задържане от съда. При първоначалните разпити Големия Маргин е разказал, че не познава Боби Цанков. Харесвал обаче статиите му и заявил, че много го забавляват. Източници, запознати с разследването, обясниха, че двамата братя са заподозрени, тъй като Цанков е давал информация за участието им в пране на пари. Разследващите предполагат, че те са имали мотив да му запушат устата. Цанков обаче не е давал официално показания, нито пък е говорил пред съдия, така че каквото и да е казал, не може да се използва в евентуален процес след смъртта му. Малкия Маргин също бил открит при полицейската акция в деня на убийството, но не е арестуван, защото все още не е имало заповед за задържането му, обясниха от държавното обвинение. След това обаче Николай Маринов изчезнал и до късно вчера не беше намерен. Маскирани полицаи претарашиха адреси и офиси в Пловдив, откъдето е родом съпругата на Николай- Мария, но не го откриха. Ченгетата атакуваха около 14,30 часа офиси на застрахователната компания "Бул инс" на ул. "Хан Пресиан" в Пловдив. Служителите били разпитани, но не успели да обяснят къде се намира Малкия Маргин. "Всичко почерня от полиция. Антимафиоти минаха и по ул. "Ибър", където се намират повечето офиси на застрахователни компании. Целият район чак до пловдивския панаир беше отцепен и пиле не можеше да прехвръкне, а хората се изплашиха, защото не знаеха какво става", обясни очевидец на акцията. Освен офиса на "Бул инс" антимафиотите потропали и на вратата на съпругата на Николай Маринов - Мария. Тя живее в луксозен мезонет на улица "Иглика", но Малкия Маргин не бил открит и при нея. Полицията е извършила обиск и в къщата на Малкия Маргин в кв. Бояна. От там са иззети три лаптопа и два мобилни телефона. Според близките на Малкия Маргин те са на децата му, тъй като той и брат му Красимир не ползвали мобилни телефони. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.