Маргена свободен за седем минути



Пуснаха Красимир Маринов за убийството на Цанков, но го арестуваха за дрога


СОФИЯ. Големия Марген подиша свободно само 7 минути, след което белезниците щракнаха пак. Софийският апелативен съд първо го пусна по обвинението за убийството на Боби Цанков. Малко по-късно обаче Красимир Маринов бе закопчан отново, но за бизнес с дрога.

Вчера магистратите решиха, че показанията на съпругата на Цанков и на двамата му охранители не потвърждават тезата на прокуратурата, че той се е страхувал за живота си. Както и че е бил заплашван от братята Красимир и Николай Маринови. Съдът се позова на жената на застреляния водещ - Юлия. Тя разказала за среща между Цанков и Малкия Марген (който се издирва, б.р.), на която двамата дори се прегръщали. Журналистка пък дала показания, че Цанков й уреждал интервю с Големия Марген.
Радостта обаче бе кратка. Броени минути, след като магистратите пуснаха Красимир Маринов по случая "Цанков", градският прокурор на София Николай Кокинов обяви, че той пак е задържан за 72 часа, но за ръководене на престъпна група, продавала дрога.
Красимир Маринов разбра, че има ново обвинение в 9,30 ч вчера по време на делото за убийството на Цанков. Малко по-рано за това ми се обади прокурор, каза пред съда адвокатът на Маринов - Трендафил Трендафилов.
Според новите обвинения Големия Марген е създал и ръководил банда за разпространение на хероин, кокаин и всякакви други наркотици. Участници там са още Стефан Бонев-Сако, Тихомир Георгиев, който е свидетел срещу Златомир Иванов-Баретата, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев, Траян Златков, както и други неустановени до момента лица. Бандата е извършвала и жестоки наказателни акции. Пет човека са със средни и леки телесни повреди, обясни Николай Кокинов. Той изтъкна, че членове на бандата са пропели пред разследващите. "Безспорно е, че "авторитетите" от ъндърграунда изчезват. Напоследък все по-смело хората свидетелстват срещу лидерите на престъпния свят", каза още обвинител номер 1 на София.
Таня Маринова ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.