Излъгаха ли за смъртта на Нончо Воденичаров?..


Кметът на Раднево Нончо Воденичаров е умрял от ухапване на змия или от ужилване на силно отровна медуза. 

От екипа на „Сървайвър" криели, защото последствията за тях щели да бъдат доста по-сурови, отколкото „смърт при инфаркт". Освен това при „естествена смърт" няма да изплатят застраховка „Живот" в размер на 1 млн. лв.

Това коментираха част от събралите се да почетат 6 месеца от смъртта му негови близки и приятели. Те дойдоха с огромни букети цветя пред гроба му в двора на църквата в родния за него град Копривщица на 30 ноември.

Още подробности около мистериозната смърт на Нончо Воденичаров по време на играта "Сървайвър" във Филипините можете да научите от най-новия брой на вестник "Акцент", който вече е на пазара.

Шефът на представителството на БМВ Марин Желев за втори път гази пешеходец. Първият път му се разминало. А вторият път?...Прочете Акцент", за да разберете.

Децата на Гоце правят клуб от затворен тип е другата водеща тема на най-новия брой на вестника.

В броя има още много и любопитни теми и анализи, кометари, светски новини.   ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.