Полиция изрита собственика на СКАТ от заседание на Общинския съвет в Бургас..


Полиция изведе общинския съветник, собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов от заседанието на Общинския съвет в Бургас. До мярката се стигна след като съветникът отказа да напусне заседанието въпреки разпореждането на председателя на съвета Снежина Маджарова.

В началото на заседанието общинските съветници Валери Симеонов, Валентин Касабов и още няколко от групата на независимите, които преди това бяха в "Атака", запяха химна на България, след като стана ясно, че председателят Снежина Маджарова няма да го пусне. Маджарова напомни, че в правилника на Общинския съвет е записано, че всяко заседание започва с химна на Републиката, но днес това е продължение на вчерашното заседание. Тя определи реакцията на Симеонов и Касабов като провокация и нареди на разпоредителите да изведат съветниците от залата. Симеонов и Касабов отказаха да изпълнят разпореждането и останаха в залата. Така се стигна и до намесата на полицията. Валери Симеонов е категоричен, че му се нарушават правата и заяви, че ще търси справедливост от съда. Симеонов обвини ГЕРБ в гламозамайване и заяви, че ще държи и занапред всяко заседание на общинския съвет да започва с химна на България. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.