Изровиха труп на новородено в екозавода край Шишманци


Труп на новородено бебе е бил открит от работници в екозавода в пловдивското село Шишманци още в първия ден, в който той заработи на пълни обороти, научи Дарик. Информацията потвърди и кметът на община  Раковски Иван Антонов.
По думите на Антонов веднага са уведомени разследващите органи, като работата в завода е била прекратена за няколко часа. В момента криминалисти продължават разследването. Кметът обясни, че е проследен сметосъбиращият камион и е установено, че автомобилът е извозил боклук от район „Южен" в Пловдив.

Съуправителят на консорциум „Екологичен завод" Андон Абромов заяви, че не желае да пречи на разследващите органи и отказа да коментира случая.

На 8 октомври лично премиерът Бойко Борисов преряза лентата на екозавода. Модерното съоръжение заработи официално във вторник, когато кметът Славчо Атанасов и заместник-кметът Петко Атанасов инспектираха старта му. Той бе готов още през юни, но откриването се забави заради процедурите по изготвяне на комплексното разрешително на завода. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.