Пайнера бил пред финансов колапс, продава фолк гиганта на Маргина..



Финансовата криза захапа свирепо и фолк-гиганта "Пайнер". Собственикът на фирмата Митко Димитров-Пайнера бил пред финансов колапс. Той иска да се раздели с творението си за 20 млн. лева.
Интерес към импресарската фирма проявявал Красимир Маринов - Големия Маргин. Той бил един от малкото босове в България, които можели да извадят 20 милиона кеш. Митко Димитров искал да остави за себе си само телевизия "Планета", но не искал да се занимава вече с мениджърството на фолк певиците.
И потърсил купувач. Ако това наистина се случи, певиците ще видят голям зор. Няма да им е никак лесно. Маргина е собственик на вървежния столичен локал "Гранд де лукс". Той замислял и купуването на всички заведения с марка "Пайнер", като ще обвърже с договори певиците да пеят единствено в тях, без да имат други странични участия, съобщи HotNews.bg.
Очаквало се сделката между Митко Пайнера и сикаджийския бос да бъде финализирана до Нова година. Смяната на собственика създавала допълнително напрежение сред изпълнителите, след като данъчните им вдигнаха мерника и започнаха да ги проверяват за декларираните доходи.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.