Лили Иванова: Данъците ми няма да нахранят пенсионерите!!


След като близо две седмици цялата държава се занимава с данъчните неволи на звездите, Лили Иванова най-после каза и своето мнение по въпроса. В ексклузивно интервю за в-к "Стандарт" певицата директно посъветва финансовия министър да не слуша клюки, а да си върши работата.
Пред Мартин Карбовски Лили заяви: "Днешната държава не ми е длъжна с нищо и аз трябва да съм коректна към нея. Но искам да напомня за предишната държава, в която бяха унищожени нашите документи за нормални пари на старини. Документите са унищожени. Някой в момента, някой, който не е държавен чиновник, се грижи чрез хората на изкуството да напълни хазната, сякаш това е грижа за моята пенсия."
В интервюто повече от чистосърдечно Лили признава, че според нея и чалга певиците изкарват парите си честно, както и факта че през следващата година ще зарадва феновете си с нов албум, пише svetsko.som. Примата е амбицирана да надмине успеха със своя рецитал в зала "Олимпия" с изява на още по-престижна сцена.
Най-голямата тайна около Лили е къде ще пее на Нова година. Тя категорично отказва да разкрие мястото, а дори и хората, които ще празнуват там не знаят за голямата изненада - появата на певицата, съобщи HotNews.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.