Протест "България не е Биг Брадър!" се свиква на 14 януари
Точно година след бруталната разправа с гражданския протест срещу тройната коалиция, на 14 януари 2010 г. отново се свиква митинг пред Народното събрание, този път срещу прокараните от ГЕРБ и "Атака" изменения в Закона за електронните съобщения. "В милиционерски стил, управляващите от коалицията ГЕРБ - "Атака" са на път да приемат изменения в Закона за електронните съобщения (ЗЕС), които, казано най-общо, ще застрашат демократичните принципи и ще нарушат правата на гражданите, позволявайки нерегулиран и нерегламентиран достъп на МВР до лични данни. Освен това, типично по милиционерски, всеки един от нас ще може да бъде профилиран и проследяван според местоположението си, телефонните си контакти и Интернет трафика си", посочват организаторите на протеста.
Освен партия "Зелените", това са групата "България е наша", "Електронна граница" и други формални и неформални граждански инициативи и организации.
Протестът ще е под наслов:" България не е Биг Брадър! 2010 не е 1984!".
......................

2 коментара:

Анонимен каза...

i za ko 6te protestirate.ko tolkova taino si pi6ete i govorite.neka da podslu6vt.tova im e rabotata,da lovqt bandugite.ako ste ot bandugite- 6te protestirate

Анонимен каза...

i vie nalagate cenzura i sledite koi pi6e ha, ha, ha

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.