Мутра преби двама търговци, пречели му да мине с джипа ..


Двама мъже бяха пребити от мутра на зеленчуковата борса в столичния квартал "Слатина". Причина за побоя се оказал паркиран микробус със стока, заради който небезизвестният в подземните среди Борислав Ангелов-Боце не успял да мине с джипа си "Ауди Q7".
Случката се разиграла вчера около 14 часа. Сериозно са пострадали собственикът на буса Крум Нинов и негов работник. След спречкването с Боце последният се обадил на своя авер Иван Матанович. Сърбинът пристигнал за минути и заедно с Ангелов жестоко пребили търговеца.
Според разказите на пострадалите биячите го налагали с касетка за зеленчуци по цялото тяло. Веднага след това побойниците избягали. Полицаи от Осмо районно задържали нападателите за броени минути.
Борислав Ангелов е в ареста за 24 часа. Той е регистриран в полицията за грабежи и изнудване. Неофициално се твърди, че Боце държи чрез поставени лица заложни къщи в столичния кв. "Дружба". Хора в квартала говорят, че всички се страхуват от него./monitor.bg ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.