Верижна катастрофа край Карнобат..


Верижна катастрофа с 3 автомобила на 10 км от Карнобат, в посока Сливен.
Причина за катастрофата е внезапно навлизане на крави на пътното платно. Според очевидци стадото се прибирало към близкото село Венец от късна паша. Едно от животните се е подплашило и изскочило на пътното платно. В него се удря „Мицубиши” със софийска регистрация, управляван от 62-годишния Никола Чуткин от София , който е пътувал от Карнобат в посока Сливен.

От удара автомобилът навлиза в насрещното платно и се удря в ”Хонда Акорд” с варненска регистрация, управлявана от 22-годишния Милен Георгиев и лек автомобил „Пежо Партнер” с бургаска регистрация, управляван от 42-годишната Г. Илиева от София, който се е движил след „Хонда”-та. При катастрофата са ранени водачът на „Хонда”-та Милен Георгиев, който е с контузии по тялото, фрактура на ръка и бедро, без опасност за живота, и возещата се в автомобила жена - с фрактура на предмишница.

Ранена е и пътуващата в лекия автомобил „Мицубиши” жена, която е с общи контузии и комоцио, без опастност за живота и 8-годишно момче, което е пътувало в същата кола. Детето е получило контузии на ребрата и корема. Всички пострадали са без опасност за живота.
http://infocenter.bnt.bg/ ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.