Турски фотограф открива Нери..


Красавицата държи да бъде сериозна бизнес дама


Почти всяко младо момиче мечтае да стане световен топмодел. Повечето всячески се стараят да ги забележат и често са готови да платят всякаква цена за това. Нери обаче отказва категорично точно такива предложения. Тя доста дълго устояла на офертите да бъде снимана за наши модни списания.
Русокосата красавица привлича вниманието с нетрадиционния си стил. Казва, че обича да има визия на действена жена и не харесва чалга стила. Затова предпочита късата прическа и по-спортния стил на обличане и поведение. Нери няма модни амбиции и е дошла в София да търси мястото си в модния бранш. Казва, че никога не се е стремяла да стане известна. Знае, че има други качества и може да се изявява чрез тях. Завършила е моден дизайн и амбицията й е да стане добър моделиер. Има диплома и за висше образование в Пловдив - стопанско управление.
Неспокойната девойка е израснала в Хасково, но признава, че градът се оказал тесен за нея, и един следобед на кафе с приятелки им казва, че тръгва за София. Чрез интернет си намира квартира и на другия ден вече е на път за столицата с автомобила си. Започва работа като секретарка. Това обаче не е място за нея и следващата стъпка е продуктов мениджър в "Андрюс фешън". Там подготвя последната зимна колекция на фирмата, която се смята за една от най-успешните. Но и това не устройва упоритата дама и стига до позиция генерален мениджър в частна фирма. Не крие, че мечтата й си остава - да прави дрехи.
Нери казва, че е много ухажвана от родни модни спецове, но отказвала да я снимат. Вече има цял куп визитки на фотографи, които я спират дори по улицата. Успява да я "излъже" само известният турски фотограф Джамтул. Както всички хубави неща и тяхната среща става съвсем случайно. Нери си лежи на плажа на морето и се забавлява с приятели, когато Джамтул я заговаря и в крайна сметка успява да я навие на една фотосесия без ангажименти. Тя се съгласява и след малко се връща с няколко дрешки от куфара. На плажа обаче няма време да се гримира и съвсем импровизирано позира. Казва, че не се притеснява от фотообективите и се държала съвсем естествено. Откривателският нюх на турския спец не го подвел и снимките станали страхотни. Той не натискал Нери за професионална сесия на всяка цена, но непрекъснато й говорел, че тя има невероятни шансове да превземе дори световните модни подиуми. Гарантирал й, че може да се появи на страниците на световни издания. Турският специалист снима за световноизвестни издания като Esquire, Max, Vogue, Marie Claire, Elle, Cosmopolitan.
Така Нери се навива да пробва и обещала, че през септември ще гостува в Истанбул за професионална фотосесия, а Джамтул е обещал да й направи бук безплатно. Тя не се настройва за световен фурор, защото от това не зависи живота й. Ще е щастлива, ако се получи нещо, но за нея няма да е трагедия, ако не я харесат.
В личния си живот Нери казва, че живее доста интензивно. През лятото почти всеки уикенд е на морето с приятели. Засега няма сериозно гадже, макар че няколко пъти бе засечена по светски събития с модела Ангел Калинов, който живее в САЩ. С него се запознали на една фотосесия за "Андюс фешън", където Ангел позира с бельо на тази марка. Нери признава, че харесва поддържаните мъже, но много държи на хубавата прическа, която може да е подсилена с гел. Не обича чалга стила у жените и затова не ходи с дълга коса. Любим й е синият цвят, затова и колата й е в този тон. Надява се да има шанс и да стане дизайнерка, защото смята, че това е нейното място. Рисува добре и има усет за хубавата дреха.
Нери уточнява, че по себе си няма хирургическа намеса за разкрасяване и се харесва така. Ходи на фитнес, но не тормози често тялото си със спорт. Отдава хубавата си фигура на гена. Все пак като тийнейджърка е спортувала активно, най-добра била в спортната гимнастика. Нери много харесва роклите на "Кавали" и е луда по рисуваната коприна. Тя казва, че признава модни успехи само когато един модел е бил поканен от световните фирми. За мъжките облекла смята, че най-секси са дрешките на "Хуго Бос".
Георги Делчев ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.