Любовницата на Станишев му бърка дълбоко в джоба..


Гаджето на Станишев Ирена Борисова е на път да разори експремиера. Лидерът на БСП се е видял в чудо, защото аферата му със селската мома му излиза около 100 бона месечно. Родената в Пиперков чифлик Борисова харчи със замах и е сред най-желаните клиенти на столичните бутици за дрехи и бижута.

Напористата млада дама осребрява близостта си до Станишев вече доста време. В края на мандата на предишното правителство наглостта й стигна дотам, че накара заслепения от любов премиер да отпусне държавни пари, за да бъдат реконструирани църквата и училището в родното и село. Няма лошо, както се казва. Само че защо бяха изхарчени средства, с които можеха да се построят храмове и школа поне в близките няколко населени места? Все въпроси, които и сегашната власт чудно защо не задава...

Любимото „упражнение" на Ирена е да пръска баснословни суми за чанти. Според някои източници, в колекцията на хитрата мадама има над 200 бр. от водещите дизайнерски къщи.

Брюнетката е взела страха на почти всички партийни активисти на „Позитано". Тя влиза в БСП с гръм и трясък преди 4 години и малко след това се утвърждава като един от факторите в червената централа. Изживява се като посредник на тогавашния премиер Станишев и често провежда важни разговори вместо него. Освен това лобира за работа на нейни протежета. Злоупотребява с интимността си със Сергей по всякакъв начин. Не се интересува дори от мърморенето на „официалната любовница" Елена Йончева.

Именно Ирена Борисова е причината топжурналистката и Станишев да се разделят. След като видяла, че в лицето на селското момиче има непреодолима конкуренция, Йончева се примирила и отстъпила мъжа си. Пред свои близки Елена споделила тогава, че няма как да съхрани връзката си, защото е прекалено заета, а нейната съперничка посточнно се навърта около Станишев.

В момента 31-годишната Ирена Борисова се шири в апартамента на бившия премиер на ул. „Беловодски път" в Бояна.

Ирена Борисова идва на „Позитано" благодарение на приятелските си отношения с червената депутатка Мая Манолова. Другият й коз е предишният й любовник - Александър Тасев. Известният с прозвището Остап черешов бос (той бе убит през 2007-а) е човекът, който финансира стремглавата кариера в БСП на родената в кюстендилското село Пиперков чифлик Борисова. Приживе бившият собственик на Локо (Пловдив) редеше листите на изборите в Кюстендилско. Ирена е и причината вечно ухиленият фаворит в този район - Иво Атанасов, да не влезе в парламента на последните избори през лятото, се коментира в средите на социалистите. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.