Нещо става в пловдивското БСП - Илия Баташки подаде оставка

Нещо става в пловдивското БСП. Най-изненадващо шефът им - доц. Илия Баташки, хвърли оставка. Хора от местното изпълнително бюро на партията веднага изкоментираха, че лидерът не може да си подаде оставката когато иска - това може да стане само на градската конференция на партията. А датата за тази конференция ще се разбере тази вечер на пленума на социалистите.
Междувременно тръгна слухът, че зам.-кметът Александър Константинов също ще се оттегли от поста си. Той обаче нямаше хал хабер от това и отрече информацията. В общината също нищо не знаеха по въпроса. Най-вероятно тази вечер червените ще направят опит да съберат останките в редиците си. Нещо, което са правили и друг път, и то успешно.
***
Напомняме, че д-р Илия Баташки бе дългогодишен управител на болница "Св. Георги" в Пловдив. На 4 август миналата година със заповед на здравния министър е освободен Съветът на директорите в УМБАЛ „Св. Георги" – Пловдив, начело с д-р Илия Баташки. По-късно става ясно, че е задлъжняла с над 35 млн. лева.

Оказа се че, от началото на 2009 година Пловдивската университетска болница под ръководството на Баташки е натрупала дългове, колкото за цялата 2008 година. След като бе сменен от поста директор на болницата и след като не успя да стане депутат в 41 Народно събрание, Баташки се нагърби с отговорността за пловдивската организация на БСП.

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.