Кока-Кола снима коледната си реклама в България

В клипа участват български актьори, Борисовата градина и дома на Наталия Симеонова влизат в кадър

За първи път в историята си компанията Кока- Кола засне коледния си рекламен клип в България. Предстои той да се завърти в над 90 държави, съобщиха от дружеството. В рекламата участват само български актьори, а снимките са правени в студио "Бояна", Борисовата градина в София и в жилището на водещата от БТВ Наталия Симеонова.

Ролята на Дядо Коледа се изпълнява от актьора Иван Петрушинов, съобщават от компанията. Освен в рекламата той ще бъде главен герой и в песента Shake Up Christmas, написана за коледната кампания. Тя се изпълнява от група Τrain, които са носители и на награда "Грами". За българската публика е подготвена и версия на песента, в която се включва и младата певица Нора Караиванова, съобщи Дневник.

Teмата на новата телевизионната реклама Snow Globe на "Кока-Кола" е как хората откриват щастие чрез обикновените моменти, които ги свързват с техните близки, обясняват от компанията. Идеята се завърта около кристална топка, която Дядо Коледа разклаща и така събира разделените в коледната нощ. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.