Пребиха и ограбиха журналист в центъра на столицата

Малко преди това той е бил с актьора от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов

Тази нощ, към 1 часа, 21-годишният Радослав Петкашев, спортен репортер на БГНЕС, е бил пребит жестоко от трима неизвестни в центъра на София.
Радослав е бил с приятели в заведение, където са се срещнали. Един от приятелите, с когото са били, е актьорът от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов, съобщава БГНЕС. Видели са се и Радослав е тръгнал да се прибира. Към 1 часа на ул. "Гладстон" близо до бул. "Витоша" са го нападнали трима души отзад, съборили го с ритници по колената и след това започнали да го ритат с кубинките в главата.
Той е бил безпомощен и са му помогнали случайни минувачи момче и момиче. Радослав се обадил от техния телефон, защото неговият бил откраднат. След това бащата на Радослав го закарал в "Пирогов". Там е прегледан и са установени хематоми и охлузвания по главата, както и сътресение, но няма нищо счупено. Тримата неизвестни са му откраднали портфейла с документите – личната карта, шофьорската книжка, както и телефона.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.