Покупка на бебе в ефир беше извършена в предаването „Директно Карбовски" по Нова телевизия

София. Покупка на бебе в ефир беше извършена в предаването „Директно Карбовски” по Нова телевизия.

След проведени преди време разговори с жена от ромски произход, на живо в ефир със скрита камера беше показан разговор на репортер на предаването с жената, наречена Карамфилка. Спазарената сума за детето беше над 3000 лева. От предварителния разговор се разбра, че жената знае, че извършваната покупко-продажба е незаконна.

В предаването председателят на Държавната агенция по закрила на детето Надя Шабани посъветва водещия да се обърне към полицията и социалните служби, защото това е престъпление. Тя допълни, че продажбата на деца е инкриминирано по българския Наказателен кодекс. „Дали има, или няма престъпление, прокуратурата ще каже, но социалните служби ще преценят дали не е по-добре да се отнеме това дете от майката”, заяви Шабани. „Ще бъдат предприети съответните мерки по случая”, каза още Надя Шабани. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.