Алексей Петров готов да се кандидатира за президент

Алексей Петров може да се кандидатира за президент догодина, предаде Дарик. Това съобщи самият той пред плевенски журналисти в дома си в неделя. Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов, обясни още бившият служител на ДАНС. По думите му в РЗС има хора, с които би работил в екип и затова, ако издигнат кандидатурата му, ще се включи в президентската надпревара.
Петров изрази и подкрепата си за инициативата на РЗС за приемане на нова Конституция. Според него тя ще даде нов тласък и идеи. По думите му новата Конституция трябва да очертае параметрите на съдебната власт и да ограничи намесата на държавата в икономиката.
Алексей Петров поясни, че в килията си е начертал схема на истинския „Октопод” и е написал имена. Това са бивши и настоящи служители на службите, които работели заедно и определяли политиката на България. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.