Уикендът идва с температурни рекорди

Топъл, топъл уикенд! След като на три места в страната вчера бяха регистрирани температурни рекорди, съботата и неделята няма да останат по-долу - очаква се температурите след обяд да достигнат от 18 до 23 градуса.
В неделя и началото на следващата седмица в ниските места и котловините отново ще започнат да се образуват мъгли, но до около обяд ще се разсейват, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. Дневните температури ще се понижат с няколко градуса и ще бъдат предимно от 15 до 20 - 21 градуса. Минималните ще останат почти без промяна или съвсем слабо ще се понижат, но ще останат над 0 градуса.

Към средата на седмицата ще се появи югозападен вятър и над цялата страна, освен западната част на Дунавската равнина температурите отново ще доближат рекордни за периода стойности. Ще се увеличи високата и средна облачност, но ще остане почти без валежи ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.