Без малко Мъж на годината да стане... Трактора

Като че ли в България вече нищо никого не може да учуди. Оказа се, че Алексей Петров бил сред предложените за отличието Мъж на годината 2010, връчвано от Дарик радио. По една случайност обаче бившата барета, който прекара осем месеца зад решетките и на 12 октомври беше пуснат под домашен арест, не успял да събере необходимите точки и това е единствената причина да не е на финал.
Междувременно изтече информация, че за първото място се борят двама министри от кабинета "Борисов" и един спортист. Кои са те, ще разберем на 2 ноември, когато ще се реши чрез онлайн гласуване кой ще е победителят. Гласуването, в което може да се включи всеки желаещ, започва на 2 ноември в сайта manoftheyear.bg и ще продължи до 26 ноември включително.
Източник: Snews.bg
 
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.