Най-желаният приятел във Фейсбук е бай Петър

След като по телевизията беше излъчен репортаж за бай Петър от село Бърдарски геран, мъжът стана най-желаният приятел във "Фейсбук".

Петър Палчев е военен пенсионер и в момента се занимава с отглеждане на овце и кози. Преди няколко седмици старецът с радост получил като подарък лаптоп от сина си и в момента не се отделя от него. Той чете новини и книги на своята нова джаджа, но любимият му сайт е именно „Фейсбук“. Комшийката на дядото Светлана Караджова твърди, че той само за седмица усвоил новите знания и сега само се усъвършенства.
Откакто синът ми прати лаптопа, за първи път в живота изпитвам пристрастяване, дали то не е порок, смее се пенсионерът. Страшно ми е интересно, открих един цял нов свят, който през цялото време е съществувал, без аз да подозирам това, диви се Петър Палчев. След като си направил регистрация във Фейсбук, стотици хора от цяла България искат да го добавят като приятел в социалната мрежа.

Източник: petel.bg
 
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.