Задържаха репортер, снимал луксозна вила на Цветанов

Репортер е бил задържан от полицията, след като снимал къща на вицепремиера Цветан Цветанов в годечкото село Шума.
Журналистът от вестник "Галерия" Добромир Добрев и шофьор, работещ в медията, са били разпитвани в продължение на почти два часа, защото снимали луксозната вила на вътрешния министър, заяви пред телевизия PRO.BG главният редактор на вестника Кристина Патрашкова.

В Областната дирекция на полицията в София двамата са разпитвани за това кой ги е изпратил в селото, дали целта на репортажа им са имотите на Цветанов и т.н. Добрев и колегата му били накарани да подпишат декларация, че повече няма да нарушават обществения ред, въпреки че, по думите на Патрашкова, те не са правили нищо подобно - не са влизали в чужда собственост, а просто са разговаряли с хората от селото.

Самият журналист разказа, че когато полицаите дошли да отведат него и колегата му в районното, дори не дали обяснение защо това се налага.
Източник: Snews.bg
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.