Арестуваха полицай за брутално изнасилване..

Полицейски служител от управлението в Симитли е задържан с постановление на прокуратурата за брутално изнасилване, извършено след отвличане и причиняване на телесни повреди на млада жена.
Престъплението инспектор Васил Бойчев извършил в района на благоевградския парк "Бачиново", предаде Дарик.
Униформеният поканил в личния си автомобил "Лада" млада жена, която чакала градския автобус на спирка в кв. "Еленово", като й предложил да я закара до работното й място. Вместо в указаната от нея посока, служителят на реда, който също живее в кв. "Еленово", отпрашил с висока скорост към парк "Бачиново".
След като благоевградчанката се почувствала застрашена, започнала да крещи за помощ и при спирането на колата се опитала да отвори вратата и да избяга.
Полицаят затворил рязко вратата и за малко не откъснал пръстите на ръката й, след което насила осъществил и сексуален акт с нея.
Инспектор Васил Бойчев в момента е в ареста за 72 часа, постановени от Районна прокуратура - Благоевград. Преди време той е работил в сектор "Пътна полиция - КАТ" в Благоевград, но поради провинения е отстранен и пренасочен към полицейското управление в Симитли. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.