Татяна Дончева: Първанов не може да създаде алтернатива

“Дали президентът ще създаде алтернатива, позволете ми да се съмнявам“. Така бившата депутатка от БСП, а сега лидер на "Движение 21" Татяна Дончева коментира пред БНТ думите на държавния глава от понеденик, че трябва да се търси алернатива на Бойко Борисов.
Съмнявам се, че президентът може да създаде алтернатива, каза бишата депутатка от БСП Татяна Дончева. Тя запита Първанов дали алтернативата му се казва Кръстьо Петков.
Дончева обаче се съгласи с Първанов, че е нужна алтернатива и дори го обвини, че е плагиатствал идеята от "Движение 21". Лидерката му запита задочно президента дали търсеният от него политически субект се казва Кръсто Петков.
Финансовата задача на това правителство е нерешима, отсече още бившата депутатка. Тя нарее сегашната власт работническо-селска, защото е дала възможност на всички хора с не особено голям таван да се изявят.
Според Дончева президентските избори нямат никакво значение.
Въпросът според нея бил  българите да кажат: "Дотук – ние можем да имаме друго битие". ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.