Арестуваха затворник за жестокото убийство на 45-годишна жена

Бивш затворник е задържан за кървавото убийство на 45-годишната Роза Мачокова в Пловдив, извършено вчера сутринта. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. По думите му арестуваният е излежал присъда за друго убийство.

Жената бе намерена с множество наранявания и с прерязано гърло в градинка между улиците „Здравец" и „Студенец" в район „Южен" на път за работа. Мачокова била камериерка в хотел. Около 6 часа сутринта излязла за последен път от дома си, за да отиде на работа. Тогава била нападната на една от алеите в градинката. Мачокова е семейна и има двама сина - на 20 и на 22 години.

Министър Цветанов допълни, че задържаният е посочил местопрестъплението и мястото, където е скрил ножа, с който е извършено убийството. Мъжът е задържан за 24 часа. ДНК експертизите са назначени за днес.

Очаква се по-късно да бъде представена допълнителна информация. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.