Алкохолик се хвърли от 3-я етаж на болницата в Харманли

42-годишният Румен Йорданов от Харманли почина в неделя сутринта, след като скочи от третия етаж на харманлийската болница, където е бил настанен за лечение на пневмония. Драмата се разиграла пред майка му и сестра му, които били на свиждане.
Румен бил в болницата от 4 дни. Заради приеманите антибиотици, семейството и лекарите не му разрешили никакъв алкохол, въпреки че били наясно със състоянието му. Пациентът обаче изпаднал в алкохолна абстиненция.

В неделя сутринта Румен изгубил всякаква връзка с реалността. С неизвестно от къде взет нож, той заплашил медицинската сестра която му сменяла абоката, пише Haskovo.net. Мъжът размахал ножа и към семейството си. Когато всички ужасено се отдръпнали, той отворил прозореца и скочил от третия етаж. При падането разбил главата си. Минути след като бил транспортиран до неврологията, Румен починал.

Починалият бил познат на докторите отдавна. Лежал в болницата и друг път заради алкохолната си пристрастеност. Бил от добро семейство, културен мъж, но десетилетната системна употреба на алкохол съсипала здравето и психиката му. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.