БСП си иска 30-те милиона, трябват им спешно!

Днес народният представител Захари Георгиев, по-известен сред съпартийците си като „вечната Амбър” даде брифинг.

От мероприятието, което на пръв поглед трябваше да е рутинно се роди новина. БСП си иска 30-те милиона заем от Световната банка за ремонт на малките улички в Пловдив. Подновината, която веднага плъзна из политическите среди е, че уж ВМРО настояваше за този заем, а сега пък БСП-то се затръшка за тези пари. Или пък хипотезата, че БСП и ВМРО-НИЕ са си резпределили паричките, както писа преди време пловдивският таблоид „Акцент” ще излезе истина?  Така е! Истината винаги излиза наяве, ...рано или късно. Интересното е, защо нито на другарите, нито на войводите им пука от това, че истината излиза наяве? Сигурно сиянието на „Златния Телец”, сиреч на парите до толкова е замъглило разсъдъка им, че изобщо не им пука какво си мислят гражданите на Пловдив. Важното е до се докопат до паричките. А може пък да усещат студения дъх на народното недоволство във врата си. Нормално е да си помисли човек в такава ситуация: Той народа на Пловдив и без това ще ни отсвири догодина, ами да взимаме каквото можем и като в онзи американски филм – „Вземи парите и бягай”! Или пък в онзи другия ... „След нас и потоп”!
Иначе в съобщението си до медиите от ПР отдела на БСП се е постарал да представи цялата работа като едва ли не грижа за интересите на Пловдив. Икономическата блокада и финансовото ембарго на правителството спрямо Пловдив продължават. Това заяви народният представител Захари Георгиев на пресконференция днес в Пловдив, ни уведомяват от пресцентъра на БСП.
Защо ли, еденственото, за което се сещам, като чета всичко това, е прекрасната българска поговорка: Крадецът вика: Дръжте крадеца!
Автор: Боряна Николаева
Източник: Snews.bg ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.