Арестуваха трима мъже и жена за блудство с 15-годишен във Велинград..

Служители на РУП-Велинград задържаха трима мъже и една жена, извършили блудствени действия с непълнолетно момче, информира БНР, позовавайки се на информация, предоставена от ОД на МВР-Пазарджик.

Половин час след полунощ в неделя екипи на полицейското управление в курорта атакували адрес, на който се помещавала къща за гости.

В една от стаите органите на реда установили, че 34-годишният Н.П. от София, 31-годишният А.Т. от Благоевград, 36-годишният В.К. от Велинград и 29-годишната столичанка М.С. извършвали блудствени действия с 15-годишен младеж от курортния град.

Четиримата са задържани за срок от 24 часа в ареста. За случая е уведомена Районната прокуратура във Велинград.

В хода на разследването е установено, че членовете на групата примамвали жертвите си с малки парични суми, водели ги в питейни и развлекателни заведения.

Изясняват се и данни, според които на непълнолетните са предлагани и наркотични вещества.

С постановление на прокуратурата в курорта срока на задържане на четиримата е удължен със 72 часа. Работата по случая продължава. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.