В най-горещите дни пенсионерите в Брацигово получават пенсиите си между 13 и 14 часа

Въпреки предупрежденията на лекарите възрастните хора да не излизат навън в горещите часове на деня в град Брацигово всички пенсионери са по улиците именно по обяд. Единствено между 13 и 14 часа хората от третата възраст могат да получат пенсиите си. Такъв е графика на Български пощи в града. И в най-горещия ден от лятото желязното правило, което действа от години в Брацигово, не бе нарушено.

Възрастните хора, повечето от които са с хронични заболявания, приемат това като гавра.

И това не е всичко. Много често парите за пенсии в пощата свършват. Тогава се оказва че   възрастните хора са дошли  напразно. Вместо извинение, те получават – викове. Началникът на пощата в Брацигово Атанас Василев обясни, че не може пенсиите да се раздават по-рано, понеже парите пристигали в Брацигово на обед. А и в сградата нямало сейф. Междувременно пенсионерите в Брацигово вече масово  се отказват  от услугите на пощите и си изкарват дебитни карти, за да получават пенсиите си по банков път.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.